Hoe te gebruiken

Meer producten om u jong, vitaal en gezond te houden:

Weerstand Nachtrust Afslanktoppers Obesigard

Hoe te gebruiken

"Beste nachtrust" wordt geleverd per 60 tabletten. Dit is voldoende voor 30 dagen. Neem een half uur voor het slapen gaan, 2 tabletten in. Gebruik "Beste nachtrust" niet tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding. In geval van twijfel kunt u het beste uw arts raadplegen. "Beste nachtrust" is een kruidenpreparaat. Een voedingssupplement is geen vervanging voor gevarieerde, dagelijkse voeding. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

"Beste nachtrust" is tot stand gekomen na uitgebreid onderzoek. Zo is er een compleet product ontstaan met een optimale samenstelling voor een goede en gezonde nachtrust. L-Trypotofaan is het belangrijkste ingrediƫnt van dit kruidenpreparaat.

De ingredienten

L-Tryptofaan is het kruid dat met name zorgt voor het gemakkelijk in slaap vallen, en zorgt ervoor dat u doorslaapt en 's nachts niet tussendoor wakker wordt. Het helpt ook bij het voorkomen van te vroeg wakker worden en zorgt dat u kunt doorslapen tot u de voor u noodzakelijke nachtrust hebt gehad.

Hoe te gebruiken

Aanbevolen gebruik: Een half uur voor het slapen gaan, 2 tabletten innemen.